Waar staan wij voor?

Ambachtelijk vers

Ambachtelijk vers

Vers staat bij Supermarkt Nieuw West hoog in het vaandel, daarom bereiden onze vakmensen veel zelf op de winkelvloer. Zo maakt onze ambachtelijke slager iedere dag de lekkerste biefstuk, gehakt en gegrilde kip vers in de winkel voor u klaar naar eigen receptuur. En dat proeft u!

Click Me!

Voordelig

Voordelig

Wij zijn ervan overtuigd dat lekker eten niet duur hoeft te zijn, daarom kiest u bij ons zelf hoeveel u kwijt bent voor uw boodschappen. Zo kunt u kiezen voor een ruim assortiment A-merkartikelen of u kiest voor de honderden voordelige producten van ons huismerk of budgetmerk Oke. Daarnaast kunt u iedere maand profiteren van extra scherp geprijsde aanbiedingen, die met zorg voor u zijn samengesteld.

Click Me!

Vriendelijk

Vriendelijk

Vriendelijkheid in de breedste zin van het woord, dat is voor ons erg belangrijk. Wij zien graag dat u het 100% naar uw zin heeft in onze winkels. Onze medewerkers beantwoorden dan ook graag uw vragen, wijzen u de weg of helpen u met het inpakken van uw boodschappen.

Click Me!

In onze supermarkten bieden wij u een grote verscheidenheid aan topproducten. Uiteraard tegen een voordelige prijs! Veel van onze producten zijn standaard laag geprijsd. Vanuit onze groothandel leveren wij alles voor uw horecagelegenheid!Uiteraard zijn onze producten van hoge kwaliteit en bieden wij u een prima service; van bestelling tot levering!

We zijn trots op de ontwikkeling die we tot nu toe hebben doorgemaakt. Maar het belangrijkste zijn alle klanten die elke dag weer voor ons kiezen. Dáár doen we het voor!

U kunt bij ons terecht voor al uw boodschappen. Als beste in alle vers én met de beste slagerij bent u verzekerd van versproducten van de hoogste kwaliteit.